Appartementen

Sociale huurappartementen

In totaal zijn er 10 appartementen vanaf december 2019 beschikbaar.

De appartementen zijn gelegen op de 1ste, 2de en 3de etage– Hof van Gelre 1 t/m 7, 11 t/m 15 en 19 t/m 23, Hoofddorp
Nieuwbouw appartementen, All-electric, gasloos en Nul-op-de-Meter.

Indeling

De appartementen zijn ca. 76m2 groot. De hal van 9m2 geeft toegang tot de woonkamer/keuken van ca. 32m2. Elk appartement heeft een balkon op het Zuidoosten, de 2 slaapkamers zijn resp. ruim 15 en ruim 10 m2. Daarnaast is er een badkamer van ca. 4,5m2 met wastafel en douche. Er is een aparte toiletruimte. In de inpandige bergkast is vanwege de installaties beperkt bergruimte. Op de begane grond is per appartement een (fietsen)berging. Buiten is één parkeerplaats per appartement.

Afwerking:
Het betreft een nieuwbouwappartement. Indien geselecteerd, bent u de eerste bewoner. De wanden zijn behangklaar afgewerkt. U verzorgt zelf wandafwerking (vliesbehang of sauswerk). De vloeren zijn, vlakke cementdekvloeren. U kunt hier tapijt, laminaat etc. op leggen. Houdt u er rekening mee dat het appartement voorzien is van vloerverwarming.

Buitenruimte:
Het appartement heeft een balkon van ruim 4 m2 op het Zuidoosten Op de begane grond is per appartement een inpandige (fietsen)berging. Op het centrale parkeerterrein is voor ieder appartement één parkeerplaats gereserveerd.

Keuken:
De woningen zijn voorzien van een nieuwe Bruynzeelkeuken. Een afzuigkap is al aangebracht. De andere apparatuur regelt u zelf, inclusief een elektrisch kooktoestel. Er is geen gasaansluiting in de woning. Tegen vergoeding bouwen wij een elektrische kookplaat voor u in. U krijgt hier indien u geselecteerd wordt een voorstel voor. Ook kunt u via de keukenleverancier eventueel aanvullende wensen laten realiseren (op uw kosten)

Nul-op-de-Meter
Het appartement is Nul-op-de-Meter, wat betekent dat alle energie voor verwarming, warm water en alle elektriciteit voor koken, wassen, verlichting, tv kijken etc., bij een gemiddeld verbruik en bij gemiddelde klimaatomstandigheden, door het appartement zelf geleverd wordt. Dat kan omdat er heel veel zonnepanelen geplaatst zijn op het dak. èn doordat de appartementen zeer goed geïsoleerd zijn en voorzien zijn van slimme, energiezuinige installaties. Dit volgens de wettelijke regeling EnergiePrestatieVergoeding Huurwoningen (EPV Huur).

Wanneer zijn de appartementen klaar?
De aannemer is druk doende met de bouw van de appartementen. Ze zullen onder voorbehoud van definitieve oplevering door de aannemer in december aan ons opgeleverd worden. Na selectie van de huurders, woont u vanaf december in uw nieuwe appartement.

Wat zijn de maandelijkse kosten?
De aanvangshuur is €720,42 per maand voor de woning en €20,- voor de parkeerplaats en indien van toepassing komen hier servicekosten voor gemeenschappelijke zaken. Daarnaast betaalt u €110,- per maand Energieprestatievergoeding. Daarmee zijn in een gemiddeld jaar en bij gemiddeld, genormeerd gebruik alle energiekosten voor verwarmen, koelen, warm water en alle stroomverbruik voor uw apparaten afgedekt (indien u binnen het normverbruik blijft). U heeft dan geen variabele energiekosten te betalen aan uw energieleverancier. Bij een lager verbruik dan de norm, ontvangt u geld terug van uw energieleverancier. In de overeenkomst EPV en de handleiding van de woning staat gedetailleerd aangegeven welk ‘energiebudget’ u jaarlijks (gemiddeld) tot uw beschikking heeft.

Uw totale maandlast is bij aanvang €850,42 inclusief uw variabele energiekosten exclusief ntb servicekosten. Deze bedragen worden jaarlijks geïndexeerd. 


Borg

U bent bij ondertekening van de huurovereenkomst eenmalig een borg van €1.500,- verschuldigd. Deze borg krijgt u terug bij beëindiging van de huurovereenkomst als er geen aan u te verwijten schade aan de woning is.

 

Bekijk ook de impressies, aanzichten en de plattegronden voor meer informatie over de indeling van de woningen en de ligging in de wijk Zuiderhoeven.

Downloads

Plattegronden, Doorsneden en Gevels

 

Inschrijven

De voorwaarden zijn:

 1. U woont op dit moment in de Haarlemmermeer. Mensen die een sociale huurwoning achterlaten krijgen voorrang. 
  (Geïnteresseerden die nu geen sociale huurwoning achterlaten, worden nadrukkelijk uitgenodigd ook te reageren)
  Bewijs: kopie van uw huidige huurovereenkomst. En
 2. U staat 10 jaar of langer ingeschreven bij Woningnet. 
  Bewijs: inschrijfbewijs Woningnet. En
 3. Uw gezinsinkomen bedraagt tussen de 30.825,- en 42.436 bruto per jaar (2019 inkomen). Voor alleenstaanden geldt een minimaal inkomen van 22.700,- per jaar
  Bewijs: inkomensverklaring van de Belastingdienst. En
 4. Uw huishoudsamenstelling moeten passen bij het appartement (2 slaapkamers). 
  Bewijs: actueel uittreksel uit het bevolkingsregister.

 

 • Fout, formulier is niet beschikbaar voor frontend gebruikers.