Appartementen

Vrije sector huurappartementen

In totaal zijn er 6 vrije sector huurwoningen in Zuiderhoeven-West. 5 appartementen en 1 eengezinswoning. De eengezinswoning is al verhuurd. De huurappartementen zijn vanaf ca december 2019 beschikbaar.

Er zijn met ingang van heden 5 vrije sector huurappartementen beschikbaar voor de verhuur.

Hof van Gelre 9, 17, 25, 27 en 29. Hoofddorp
Nieuwbouw, all-electric, gasloos en nummers 9 en 17 zijn Nul-op-de-Meter, 25, 27 en 29 zijn zeer energiezuinig.

 

Indeling

A: Hof van Gelre 9 (2de etage) en 17 (3de etage)
Deze hoek appartementen (Zuidwesten) zijn ca. 76m2 groot. De hal van 9m2 geeft toegang tot de woonkamer/keuken van ca. 33m2. Elk appartement heeft een balkon op het Zuidoosten, de 2 slaapkamers zijn resp. ruim 15 en ruim 10 m2. Daarnaast is er een badkamer van 4,5m2 met wastafel en douche. Er is een aparte toiletruimte. In de inpandige bergkast is vanwege de installaties beperkt bergruimte. Op de begane grond is per appartement een berging. In de parkeergarage is één parkeerplaats per appartement gereserveerd. Op het buitenterrein en/of in de garage zijn eventueel extra privé parkeerplaatsen te huur (onder voorbehoud beschikbaarheid).

Maandelijkse kosten: huur 1.175,- + Energieprestatievergoeding 110,- + parkeren 45,- servicekosten n.t.b.


 

B: Hof van Gelre 27
Dit appartement op de 4de etage is 90m2. De hal van 9m2 geeft toegang tot de woonkamer/keuken van ca. 45m2. Het appartement heeft een royaal balkon op het Zuidoosten, de 2 slaapkamers zijn resp. ruim 15 en ruim 10 m2. Daarnaast is er een badkamer van 4,5m2 met wastafel en douche. Er is een aparte toiletruimte. In de inpandige bergkast is vanwege de installaties beperkt bergruimte. Op de begane grond is per appartement een berging. In de parkeergarage is één parkeerplaats per appartement gereserveerd. Op het buitenterrein en/of in de garage zijn eventueel extra privé parkeerplaatsen te huur (onder voorbehoud beschikbaarheid).

Maandelijkse kosten: huur 1.375,-+ parkeren 45,- + servicekosten n.t.b.


 

C: Hof van Gelre 25 (reeds verhuurd) en 29 (beschikbaar)
Deze royale hoekappartementen op de 4de etage zijn 110 m2 groot. De hal van 9m2 geeft toegang tot de woonkamer/keuken van maar liefst 56m2. Het appartement heeft een royaal balkon op het Zuidoosten, de 3 slaapkamers zijn resp. ruim 15, tweemaal ruim 10 m2. Daarnaast is er een badkamer van 4,5m2 met wastafel en douche. Er is een aparte toiletruimte. In de inpandige bergkast is vanwege de installaties beperkt bergruimte. Op de begane grond is per appartement een berging. In de parkeergarage zijn twee parkeerplaatsen gereserveerd. Op het buitenterrein zijn eventueel extra privé parkeerplaatsen te huur (onder voorbehoud beschikbaarheid).

Maandelijkse kosten: huur 1.495,- + parkeren 45,- per stuk +  servicekosten n.t.b.


 

Afwerking:
Het betreft een nieuwappartement. Indien geselecteerd, bent u de eerste bewoner. De wanden zijn voorzien van glasvlies dat wit gesausd is. De plafonds zijn met wit spuitwerk afgewerkt. De vloeren zijn, vlakke cementdekvloeren. U kunt hier tapijt, laminaat etc op leggen. Houdt u er rekening mee dat het appartement voorzien is van vloerverwarming.

Buitenruimte:
De appartementen op de 4de etage hebben een balkon van 5.7 m2 op het Zuidoosten. De andere appartementen hebben een balkon van ruim 4 m2 Op de begane grond is per appartement een inpandige (fietsen)berging. In de parkeergarage is (zijn) voor ieder appartement één (of twee) parkeerplaats(en) gereserveerd.

. Aan de voorzijde van de woning heeft u vrij uitzicht op een parkachtige groenstrook met water.

Keuken:
Het appartement is voorzien van een luxe (eiland) keuken van Bruynzeel met inbouwapparatuur (afzuigkap, inductiekookplaat, combi-oven, koel-vriescombinatie en een vaatwasser.). Desgewenst kunnen additioneel keukenwensen op uw kosten gerealiseerd worden.

Nul-op-de-Meter
De appartementen van 76m2 op de 2de en 3de etage zijn Nul-op-de-Meter, wat betekent dat alle energie voor verwarming, warm water en alle elektriciteit voor koken, wassen, verlichting, tv kijken etc., bij een gemiddeld verbruik en bij gemiddelde klimaatomstandigheden, door de woning zelf geleverd wordt. Dat kan omdat er heel veel zonnepanelen geplaatst zijn op de daken èn doordat de woning zeer goed geïsoleerd is en voorzien is van slimme, energiezuinige installaties. Dit volgens de wettelijke regeling EnergiePrestatieVergoeding Huurwoningen (EPV Huur).

Wanneer zijn de appartementen klaar?
De aannemer is druk doende met de bouw van de appartementen. Ze zullen onder voorbehoud van definitieve oplevering door de aannemer in december aan ons opgeleverd worden. Na selectie van de huurders, woont u vanaf december in uw nieuwe appartement.

De huur en de energieprestatievergoeding worden jaarlijks geïndexeerd.

Borg
U bent bij ondertekening van de huurovereenkomst eenmalig een borg van €1.500,- verschuldigd. Deze borg krijgt u terug bij beëindiging van de huurovereenkomst als er geen aan u te verwijten schade aan de woning is.

 

 

Bekijk ook de impressies, aanzichten en de plattegronden voor meer informatie over de indeling van de woning en de ligging in de wijk Zuiderhoeven.

Downloads

Plattegronden, Doorsneden en Gevels

 

Inschrijven:

Indien u interesse heeft kunt u zich aanmelden indien uw bruto maandinkomen tenminste €4.500,- bedraagt. U toont dit aan middels een kopie van uw laatste drie loonstroken en een kopie van uw bankafschrift met storting salaris, uitkering, pensioen, etc.