Informatie

Informatie

Oplevering fase 2 eind 2019: 15 appartementen Zuiderhoeven

Inschrijven van 1 tot 15 september 2019!

zuiderhoeven fase 2 2

 

Inschrijving Verhuur 10 Sociale Huurappartementen Zuiderhoeven-West Hoofddorp
Inschrijven is mogelijk tussen 1 en 15 september. Daarna start de selectie door de verhuurder. Indien u niet voldoet aan de criteria, dan kunt u helaas niet in aanmerking komen voor deze woningen..

Na het sluiten van de inschrijving wordt de selectie van de huurders die potentieel in aanmerking komen gemaakt en ontvangt u uiterlijk 25 september via email bericht of u geselecteerd bent of niet.

Samengevat:

  • U beoordeelt of u aan alle criteria voldoet.
  • U schrijft zich tussen 1 en 15 september in via deze website in en levert de gevraagde bewijsstukken aan.
  • Wij beoordelen de door u ingestuurde gegevens en die van andere geïnteresseerden
  • Wij selecteren 10 aspirant huurders en benaderen hen uiterlijk 25 september voor het sluiten van een huurovereenkomst.

Borg
U bent bij ondertekening van de huurovereenkomst eenmalig een borg van €1.500,- verschuldigd. Deze borg krijgt u terug bij beëindiging van de huurovereenkomst als er geen aan u te verwijten schade aan de woning is.

 

 

Samen uw privacy beschermen
Wij nemen onze verantwoordelijkheid in het beschermen van uw persoonsgegevens. Wij nemen passende beveiligingsmaatregelen en gaan zorgvuldig met uw gegevens om. U kunt ons helpen door op kopieën van documenten die gegevens die wij niet nodig hebben voor de behandeling van de aanvraag onleesbaar te maken. Maak in elk geval uw burger servicenummer (BSN) onleesbaar. Zo verminderen we samen het risico op bijvoorbeeld identiteitsfraude.
Tip: Maak veilige kopieën van uw documenten: U kunt hiervoor gebruik maken van een gratis app van de Rijksoverheid. Deze vindt u hier: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/identiteitsfraude/vraag-en-antwoord/veilige-kopie-identiteitsbewijs

Na beoordeling van uw gegevens en afronding van de selectieprocedure worden de door u aangeleverde gegevens indien u niet geselecteerd bent/niet in aanmerking komt/er geen huurovereenkomst ondertekend wordt –met uitzondering van uw naam en contactgegevens- vernietigd. Wij bewaren uw naam en contactgegevens zodat we u eventueel in de toekomst kunne benaderen als een woning vrijkomt. Indien u wel geselecteerd bent en een huurovereenkomst sluit, dan worden deze gegevens in ons dossier bewaard. Door uw aanmelding via deze website verklaart u zich akkoord met deze werkwijze en geeft u toestemming voor het bewaren van uw gegevens zoals hierboven toegelicht.