Woningen

Sociale huurwoningen

In totaal zijn er 31 sociale huurwoningen in Zuiderhoeven-West. 10 appartementen en 21 eengezinswoningen. De appartementen zijn vanaf ca. december 2019 beschikbaar.

Er zijn met ingang van heden 21 eengezinswoningen voor sociale huur beschikbaar.

16 rijwoningen en 5 hoekwoningen – Laan van Zuiderhoeven 3 t/m 43, Hoofddorp
Nieuwbouw eengezinswoningen, Alle-electric, gasloos en Nul-op-de-Meter.

Indeling:
De woningen zijn ca. 120m2 groot. De hal van 3,5m2 geeft toegang tot de woonkamer/keukens van ca. 40m2. Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers van resp. 13, 12 en bijna 7m2. Daarnaast is er een badkamer van ca. 4,5m2 met wastafel, douche en 2de toilet. Op de zolderverdieping van ca. 30m2 (gemeten vanaf 1,50m hoogte) is ruimte voor het plaatsen van een wasmachine en droger en is er ruime bergruimte.

Bekijk ook de impressies, aanzichten en de plattegronden voor meer informatie over de indeling van de woningen en de ligging in de wijk Zuiderhoeven.

Lees meer: Sociale huurwoningen

Vrije sector huurwoningen

In totaal zijn er 6 vrije sector huurwoningen in Zuiderhoeven-West. 5 appartementen en 1 eengezinswoning. De appartementen zijn vanaf ca december 2019 beschikbaar.

Er is met ingang van heden 1 vrije sector huurwoning beschikbaar.

Hoekwoning – Laan van Zuiderhoeven 1, Hoofddorp
Nieuwbouw eengezinswoning, all-electric, gasloos en Nul-op-de-Meter.

Indeling:
Deze hoekwoning is ca. 120m2 groot. De hal van 3,5m2 geeft toegang tot de ruime en lichte woonkamer/keuken van ca. 40m2. Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers van resp. 13, 12 en bijna 7m2. Daarnaast is er een badkamer van ca. 4,4m2 met wastafel, douche en 2de toilet. Op de zeer ruime zolderverdieping van ca. 30m2 (gemeten vanaf 1,50m hoogte) is ruimte voor het plaatsen van een wasmachine en droger. De Velux dakvensters maken het mogelijk deze ruimte multifunctioneel te benutten.

Bekijk ook de impressies, aanzichten en de plattegronden voor meer informatie over de indeling van de woning en de ligging in de wijk Zuiderhoeven.

Lees meer: Vrije sector huurwoningen