Woningen

Vrije sector huurwoningen

Vrije sector huurwoningen

In totaal zijn er 6 vrije sector huurwoningen in Zuiderhoeven-West. 5 appartementen en 1 eengezinswoning. De appartementen zijn vanaf ca december 2019 beschikbaar.

Er is met ingang van heden 1 vrije sector huurwoning beschikbaar.

Hoekwoning – Laan van Zuiderhoeven 1, Hoofddorp
Nieuwbouw eengezinswoning, all-electric, gasloos en Nul-op-de-Meter.

Indeling:
Deze hoekwoning is ca. 120m2 groot. De hal van 3,5m2 geeft toegang tot de ruime en lichte woonkamer/keuken van ca. 40m2. Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers van resp. 13, 12 en bijna 7m2. Daarnaast is er een badkamer van ca. 4,4m2 met wastafel, douche en 2de toilet. Op de zeer ruime zolderverdieping van ca. 30m2 (gemeten vanaf 1,50m hoogte) is ruimte voor het plaatsen van een wasmachine en droger. De Velux dakvensters maken het mogelijk deze ruimte multifunctioneel te benutten.

Bekijk ook de impressies, aanzichten en de plattegronden voor meer informatie over de indeling van de woning en de ligging in de wijk Zuiderhoeven.

 

 

Afwerking:
Het betreft een nieuwbouwwoning. Indien geselecteerd, bent u de eerste bewoner. De wanden zijn voorzien van glasvlies dat wit gesausd is. De plafonds zijn met wit spuitwerk afgewerkt. De vloeren zijn, vlakke cementdekvloeren. U kunt hier tapijt, laminaat etc op leggen. Houdt u er rekening mee dat de begane grond en de eerste verdieping voorzien zijn van vloerverwarming.

Buitenruimte-tuin:
De ruime achtertuin van 65m2 gelegen op het Zuidwesten heeft een betegeld terras dat vanuit de woning toegankelijk is. De tuin is vanaf buiten toegankelijk via een afsluitbare poort. In de tuin staat een vrijstaande (fietsen)berging voorzien van elektriciteit. Omdat het een hoekwoning betreft kunt u via de tuin langs de woning naar de voorzijde van de woning. Op het centrale parkeerterrein aan de achterzijde van de woning is een parkeerplaats voor u gereserveerd. Aan de voorzijde van de woning heeft u vrij uitzicht op een parkachtige groenstrook met water.

Keuken:
De woning is voorzien van een luxe keuken van Bruynzeel met inbouwapparatuur (afzuigkap, inductiekookplaat, combi-oven, koel-vriescombinatie en een vaatwasser.

Nul-op-de-Meter
De woning is Nul-op-de-Meter, wat betekent dat alle energie voor verwarming, warm water en alle elektriciteit voor koken, wassen, verlichting, tv kijken etc., bij een gemiddeld verbruik en bij gemiddelde klimaatomstandigheden, door de woning zelf geleverd wordt. Dat kan omdat er heel veel zonnepanelen geplaatst zijn op de daken èn doordat de woning zeer goed geïsoleerd is en voorzien is van slimme, energiezuinige installaties. Dit volgens de wettelijke regeling EnergiePrestatieVergoeding Huurwoningen (EPV Huur).

Wanneer is de woning beschikbaar?
De aannemer legt op dit moment de laatste hand aan de woning. De woning is onder voorbehoud van definitieve oplevering door de aannemer vanaf 1 mei beschikbaar.

Wat zijn de maandelijkse kosten?
De aanvangshuur is €1.450,- per maand voor de woning inclusief parkeerplaats en indien van toepassing komen hier servicekosten voor gemeenschappelijke zaken bij. Daarnaast betaalt u €170,- per maand Energieprestatievergoeding. Daarmee zijn in een gemiddeld jaar en bij gemiddeld, genormeerd gebruik alle energiekosten voor verwarmen, koelen, warm water en alle stroomverbruik voor uw apparaten afgedekt (indien u binnen het normverbruik blijft).
U heeft dan geen variabele energiekosten te betalen aan uw energieleverancier. Bij een lager verbruik dan de norm, of meer opwekking door vele zonneschijn, ontvangt u geld terug van uw energieleverancier. In de overeenkomst EPV en de handleiding van de woning staat gedetailleerd aangegeven welk ‘energiebudget’ u jaarlijks (gemiddeld) tot uw beschikking heeft. De huur en de energieprestatievergoeding worden jaarlijks geïndexeerd.

Borg
U bent bij ondertekening van de huurovereenkomst eenmalig een borg van €1.500,- verschuldigd. Deze borg krijgt u terug bij beëindiging van de huurovereenkomst als er geen aan u te verwijten schade aan de woning is.


 

Downloads

 

Inschrijven

Indien u interesse heeft kunt u zich aanmelden indien uw bruto maandinkomen tenminste €4.500,- bedraagt. U toont dit aan middels een kopie van uw laatste drie loonstroken en een kopie van uw bankafschrift met storting salaris, uitkering, pensioen, etc.

 

Deze woning(en) zijn op dit moment allemaal verhuurd. U kunt zich hier niet voor inschrijven.